Bra dag

Dagen har varit mycket bra. Oliwer har mått bra förutom att han varit trött och sovit ett par timmar på dagen annars mått bra, skönt det hoppas det varar LÄNGE! Vi tog en promenad till järnhandeln för att hämta ut hans böcker, vart lite jobbigt att gå när det blåste så mycket för tröjan blåste mor knappen så han fick gå och hålla ut tröjan. Sen gick jag till apoteket för att lämna in beställning på sondmat och grejer till det, Oliwer ville gå i förväg till konsum så vi möttes upp där när jag var klar. Handlade det sista inför tacosen vi skulle äta till middag och ny hårfärg till mig.

Ja, det är lika bra att jag inser att jag inte ska hålla på att försöka bli blond, jag är aldrig nöjd då. Iofs var jag rätt nöjd innan igår förutom att jag hade världens utväxt som jag var tvungen att fixa till ganska omgående, men eftersom vi var stressade på Willys igår och bara ville hem så blev det bara nån som såg bra ut och så körde jag hela håret. Jag blev typ vit! och det var det resultatet jag velat nå sen jag började men insåg idag att jag inte alls trivdes i såå ljust. Så det blev nån färg idag och nu är jag grågrön... Jag ger helt enkelt upp mina tappra försök nu, till Jonnys stora glädje hehe han börjar tröttna på att jag aldrig är nöjd. Som brunett är jag oftast nöjd så på fredag får det bli att återgå till det bruna. Förslag på nåt snyggt? vacksam för lite hjälp, bara det är brunt (kan vara nån mer färg i typ lila rött osv.)

Imorrn ska jag iväg med Oliwer till bergavallen, han ska kolla när klassen (skolan?) spelar brännboll, han vill cykla dit så jag hoppas att han mår bra imorrn så han orkar han behöver komma ut och träffa lite kompisar en stund. Kanske om han orkar skulle han med tillbaka till skolan, hans fröken kommer vid 13 och har hemundervisning och efter det kommer bästisen J och leker lite. Blir en dag med lite att göra och bara han orkar så är det toppen!

Min älskade skrutt är så besviken! Han fick ett playstation 2 av syrrans sambo och det finns ett spel han velat ha (sonic heroes) som han spelade i Uppsala för 3 år sen. Vi fick tag på det och idag när ps2 kom hem med Jonny så var han uppspelt och ville spela, hade knappt tid att äta. SÅ FUNKAR INTE SPELET!!! det går inte att trycka på start eller några andra knappar heller för den delen, dom andra spelen han fick med funkar men inte sonic! Åh stackars, han som längtat. Så det blir väl att försöka få tag på ett nytt....

Nej nu ska jag kolla klart på BB sen lägga mig efter en snabbdusch, måste upp tidigt så vi kommer iväg imorrn.

Natti natti gó vänner! <3

Hem ljuva hem

Sitter här och njuter av att vara hemma.. Oliwer sitter och tittar på cartoon, Milio sover och Jonny jobbar. Har ringt lite samtal nu på morgonen och ska snart börja städa lite. Packa upp allt osv. var inte direkt sugen på det när vi kom hem vid 20 igår kväll.

Senaste dagrna har funkar rätt bra, än så länge mår Oliwer helt ok lite trött och så men ändå vid rätt gott od tycker jag. Knappen funkar jättebra, bara det att han glömmer bort den och fastnar i tröjan osv. då får han jätteont men det är på bättringsvägen. Under hela helgen har han ätit och inte behövt nån sondnäring alls! skönt skönt. Har fått lånat en matpumt från sjukan i örebro så vi slipper sitta och mata honom för hand.

Fick veta igår att det bara är två sånna här behandlingar till innan det är dags att gå över till underhållsbehandlingen!! Skönt att slippa dessa långa sjukhusvistelser. Visst nu kan han ju bli sjuk och måste läggas in för det men inga långa behandlingsperioder på sjukan.

Nästa behandling ska antagligen Oliwers pappa ta och det börjar kännas bättre och bättre, jag behöver verkligen en paus nu. Samtidigt som jag vill vara där såklart, men nu är vi två på varsitt håll och möjlighet till paus finns då får jag ta vara på det. Oliwer behöver få vara med sin pappa! Sen får han åka med honom hem så dom får umgås lite hemma också och fira midsommar med dom... Det behöver dom!

I helgen blir det antagligen utgång med Lisa som det ser ut nu, roligt värre! Skönt att få komma iväg lite.

Nej nu måste jag sätta fart med dagen, ska hämta ut ett paket med böcker till Oliwer också och gå till apoteket...

Ha en bra dag mina vänner

Dagen började inget vidare

Ingen bra dag idag... Jag har inte sovit många minuter inatt, Milio har krånglat vridit och vänt på sig hela tiden och eftersom han och jag delar säng så är det inte lätt att sova. Det har varit spring på sköterskor ut och in för att ge och kolla cytot. Oliwer får inte kissa i toaletten utan måste kissa i flaska för dom kollar phvärde m.m så det har varit spring upp och ner för att hjälpa honom. Nu när han har knappen och den fortfarande gör lite ont så kan han inte röra sig som vanligt och måste ha hjälp. När det var dags att ta mediciner imorse fick han nåt ryck, han KAN inte ta tabletter helt plötsligt! Har han under alla dessa år med sjukdomen kunnat ta tabletter, han ryckte ut sonden när han bestämt sig för att han visst kunde ta tabletter när han var 4,5 år! har aldrig varit några problem. Förstår när han har blåsor och sår i munnen att det verkligen inte går men nu? Så han får iaf i knappen nu. Så det var kalabalik här på morgonen. Annars händer det inte så mycket här, han är vid gott mod ändå tycker jag kämpar på som bara den! Knappen blir bättre och bättre gör inte lika ont och morfinet togs bort igår! Skönt... Nu gör det mest ont när vi ska göra rent och greja, men att ge mat osv. funkar prima. Kommer bli toppen bara han kan börja röra sig och inte ha ont. Idag ska han ner till lekterapin med en undersköterska, det händer nåt roligt där idag, vet inte riktigt vad det är men vi åker dit också och ser vad det kan vara. Skönt för han att få komma ut och göra nåt annat. Han har ju inte ork till mycket så han vill mest ligga i sängen på rummet, men vi försöker få ut han i korridoren iaf, han fick ju en stor pistol med gummiskott så han brukar skjuta med den där ute. På måndag är det hemgång, och vi längtar efter det! Imorrn kommer Oliwers pappa och tjej för att sova med Oliwer en natt så vi fick efter mycket tur tag på ett hotellrum! Det är fullbokat överallt för det händer saker här i uppsala. Vi ska gå på stan och SHOPPA!! ska bli så kul att få shoppa loss lite, skor ska inhandlas till mig och Jonny och jag behöver lite nya toppar och linnen, Oliwer behöver nåt snyggt till skolavslutningen som är om 2 veckor och såklart nåt till Milio också.. Dags att ta tag i våra barn, båda ska ha mat nu precis samtidigt så det är lite att göra... På återseende... <3

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0