Dåligt samvete?

Blev att åka in med Oliwer igår kväll, han fick feber och det visade på en infektion så antibiotika sattes in.
Nu sitter jag här hemma antagligen magsjuk med Milio.. Vågade inte vara kvar. Och nu har jag fått veta av Jonny att det säkerligen kommer bli Uppsala imorrn iaf. Dom vill ta benmärgsprovet så det blir ju antagligen ingen behandling. Men det känns ju lite sådär måste jag säga, jag vill ju vara där med Oliwer jag litar ju såklart på Jonny till 300% men ändå. Jag har ju sen Oliwer blev sjuk för 3 år sen fått världens kontrolbehov när det gäller honom när han är sjuk...
Men jag kan ju inte åka om jag är magsjuk och smitta, det funkar ju inte riktigt så... Samtidigt som jag är osäker på om det är det eller om jag bara reagerade på maten igår, mår inte illa utan har den sjukaste magkatarren! och dålig i magen.... Men vem vågar chansa? inte jag iaf...

Skulle ju ha varit på BVC med Milio också men det var ju bara avboka tiden idag med..Milio är på ett strålande humör NOT såå sur hela tiden och när man märker att han är trött och ska söva honom så slutar han inte skrika! Nåt nytt han har börjat med... Nu är han iaf lite glad och ligger i babygymmet och låter som en ninja och blir skitglad <3

Jag har såå sjukt dåligt samvete över att jag inte är med på sjukhuset, varför ska Jonny vara där? det är ju jag som är hans mamma det är ju jag! Jag vet att jag inte behöver ha dåligt samvete, Oliwer förstår varför jag inte är med och jag vet att Jonny gör det för att han älskar Oliwer och ställer upp på honom som det vore hans barn! Han har ju ändå funnits med i Oliwers liv sen han var 3 år. Och har sen dag 1 ställt upp..
Jag är så sjukt tacksam för att vi har honom, han är den mest underbara människa jag vet...

Magsjuka

Har legat lite magsjuka här hemma. Började med att Oliwer började kräkas, trodde inte att det var magsjuka utan att det var sura uppstötningar som gjorde att han kräktes. Tills jag började må illa och kräkas dagen efter. Jag mår prima idag, värre med Oliwer tyvärr, tror själva magsjukan är över men han ha spytt en gång idag.

Var på sjukan och tog prover, fick stängas in i ett isoleringsrum dom har på avdelningen. Låter värre än vad det var! Han behövde fylla på trombocyterna som var VÄLDIGT låga. Min snälla pappa körde oss till sjukhuset, dom passade på att handla med syrran och så tills vi var klara (några timmar senare) så vi fick skjuts hem också! Tack snälla.. Jonny mådde lite illa och vågade inte köra.

Sen vi kom hem har Oliwer bara legat i soffan och sovit till och från, tycker så jävla synd om honom. Han ha liite feber 38,1 så jag ringde in och frågade hur vi skulle göra, deras gräns är ju 38,5 men Jonny skulle köra in grannen till stan så då skulle han och Oliwer isf åka in. Men vi skulle hålla koll och höra av oss inatt eller imorrn om det inte blev bättre.

Va uppe på vinden för att leta på lite kläder till Milio efter Oliwer, hittade lite grann. Jag fattar verkligen inte vart allt är, det enda jag ha koll på är kläderna Oliwer fått av sin farmor och farfar från USA genom åren.

Är såå sjukt sugen på att tatuera mig!! Ska tatuera in Milios namn på samma arm som det står Oliwer, blir samma stil.

På tisdag är det återigen dags att åka till uppsala, bara hoppas att Oliwer inte blir mer dålig så det blir uppskjutet.

Full fart

Ojojoj, idag har jag hållt igång hela dagen! Jag och Milio gick upp vid 8, började plocka och lägga in en tvätt osv. Sen fick jag nåt jävla ryck och gjorde en sockerkaka, hade tänkt att göra en äppelpaj när jag ändå var igång men vi hade bara ett äpple så det sket sig.

Oliwer gick inte upp förren 11,30! väckte honom lite innan 11 men sen tvingade jag upp honom... Han har inte sovit nåt på dagen så han somnar nog hyfsat ikväll ändå med tanke på at han är så trött hela tiden.
Vi hade besök på dagen av Jessica och hennes barn (största går i samma klass som Oliwer) blev lite fika. Oliwer har även varit duktig och räknat matte idag, bra kämpat prinsen!! Ska sätta mig med han imorrn med.
Ska till vårdcentralen imorrn och ta blodprover också, efter det går vi nog hem till Lisa en stund när vi ändå är ute.

På fredag är det äntligen dags för Milio att vägas och mätas! Det var ju evigheter sen, ska bli väldigt intressant att se vad han väger osv.

Skulle ha åkt till Ikea idag med Lisa och hennes familj, men Jonny ringde och sa att det blevövertid på jobbet så han kom hem sent så det får bli ikea och marieberg imorrn istället. Hoppas att Lisa och Jonnys övertalningsförmåga funkar på Knutte så dom åker med oss imorrn!

Väntar på att Milio ska somna och Oliwer ska göra sig iordning för sängen, har nämligen lovat Jonny en helkroppsmassage! Hoppas dock på en massage jag med.. Liiiten baktanke hade jag allt när jag lovade honom det ;D

Börjar bli sjukt trött nu, blir massage sen duschen.. Sen lägga sig och läsa!!

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0