Kort inlägg

Om en stund ska vi iväg till min pappa som fyller år idag, hoppas på gott fika.
Det blir en snabbis, vi måste hem rätt snabbt för att göra oss iordning inför halloweenfest ikväll inne i stan. Vi åker med Hugo in så bilen går 17,30.

Bestämde mig igår kväll för att gå, har velat hela veckan och hade bestämt mig för att inte gå tills jag fick upp en bild i huvudet hur jag kunde se ut då bestämde jag mig för att gå.

Imorrn kommer äntligen Oliwer hem, tror vi skulle mötas i Eskilstuna vid 13. Skönt att få hem honom.

Har egentligen inget att skriva så jag stänger ner här nu. Hoppas ni får en underbar lördag, det hoppas jag att vi får.

Kampen mot cancern

Har fått min första kommentar i den här bloggen, tack Lisa... roligt ju.

Det var inte det jag ville egentligen...

Jag blir galen på min mage, jag har jättemycket molvärk haft det under dagen men mest nu under kvällen. Brösten började ömma igår. Jag vet inte vad det här är för signaler och det gör mig tokig.
Jag gjorde ett gravtest imorse och det visade negativt som jag trodde. Är det mensen som är på väg? skulle haft den för en vecka sen. Eller har jag blivit gravid fast det är för tidigt att se? att det tagit sig senare än jag isf trott? Jag har ingen aning om hur kroppen blir efter ett missfall, men det känns inte som att den ska förändras så mycket efter ett så tidigt missfall?

Nu kommer jag börja spekulera och hoppas och tro in i det sista igen. Jag vill ju veta!!
Istället för att tjata ut mina vänner om det här så kommer jag skriva väldigt mycket här istället tror jag.

Usch, har på Rosa bandet galan blir så ledsen av all skit som vissa ska behöva gå igenom! Tänker såklart på Oliwers kamp mot den jävla sjukdomen, och andra som förlorat kampen mot den... Mina tankar går till er.... Vet inte mer vad jag ska skriva, det finns inga ord som jag kan använda.... Det gör ont i hela mig när jag tänker på skiten....
Stöd cancerforskningen, det gör jag!!

Over and out

Rädslan för bränder

Tänkte att jag skulle ta mig en varm skön dusch innan Mammas pojkar började, men när jag står i duschen så kommer jag på att jag glömt ljusen på bordet i vardagsrummet, så det fick bli en snabbdusch.
Jag är lite nojjig för ljus kan ju börja brinna, jag har nästan aldrig ljus tända av den anledningen. Jag älskar egentligen att ha det, det är riktigt mysigt, men jag är så fruktansvärt rädd för bränder så jag väljer att inte ha tänt så ofta. Det är mycket bättre nu än vad det var förr, jag fick sova hos min mamma och pappa tills jag var 11 eller nåt för jag var rädd för att det skulle börja brinna, och efter det kunde jag inte se en brand på tv eller nåt för då fick jag panik och trodde att det skulle börja brinna.
Anledningen till detta är att när jag var liten tittade jag på SOS alarm, kommer ni ihåg det? asbra ju, men iaf det var ett par barn som fick tag på tändstickor (eller var det tändare?) skitsamma, det började brinna iaf, det utlöste min rädsla för bränder. Kan fortfarande få lite panik som nu när jag kom på att jag glömt ljusen. Hade ju kunnat gå ut och släcka dom men det blir så jävla kallt så jag valde att skynda mig istället.

Vad kom allt det här ifrån egentligen? det bara vällde ur mig hehe.

Idag har varit hos Lisa en stund, och även hos Jessica och druckit kaffe. Sen gick jag hem och storstädade vardagsrummet, dammsög soffan, drog fram soffan och dammsög och skurade bakom den, bytte gardiner, och ställde fram bordet som torkat under natten/dagen. Jävlar vad nöjd jag är, har lagt ut kort under detta inlägg, man ser ju inte det mysiga i bilderna men mysigt är det. Jämför man med hur det såg ut innan så är det supermysigt. Nu är det bara lite piff som saknas och en stoor rund svart matta till hallen, sen får jag vara nöjd för ett tag. Ska måla våra sängbord också kom jag på, men det är ingen som kostar eftersom jag har färg och penslar hemma...

Imorrn ska jag och Jessica träna, sen blir det nog mys med Jonny. Han ska på Halloween fest i stan, jag är bjuden också men har nog bestämt mig för att vara hemma, jag är INTE ett dugg sugen på att dricka och går jag på fest så vet jag att jag kommer dricka. Jag känner mer för att bara ligga hemma med massa gott och läsa bok och glo på tv. Men jag vet inte till 100 än.

På söndag kommer prinsen hem från sin pappa, har varit skönt att vara barnledig, självklart har jag saknat honom men vi behövde det här både han och jag. Blir skönt att komma tillbaka till vardagen igen med lekis och träningar och allt vad det är.

Nu ska jag kolla klart på tv.


Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0