Vaccin

Idag ska jag in med Oliwer till sjukan för vaccination inför resan... Han är så sut och det förstår jag, för först sa läkaren att det inte behövdes och sen när jag ringde i förra veckan för att checka av igen så det inte blir nåt strul så tyckte han att han skulle få det iaf.. Vilket ju är bra eftersom Oliwer är så nedsatt så har man ju gjort vad man kan.. För ni ska veta att det inte är säkert att vaccinet hjälper heller... Så det är känns ju sådär men det är bättre att det blir gjort än inte... Men Oliwer chockade mig igår och sa när jag berättade att han måste ta en till innan vi åker  "men jag vill ju åka så jag gör ju det" och det är INTE Oliwer! han är den som skriker och gråter när det kommer på tal att han ska få spruta... Det är hans värsta! Han är så tapper!

Datum är iaf spikat för resan!! Det är såå spännande nu räknar vi ner till 5:e Maj!!! kl. 18 lyfter flyget och jag börjar bli lite nervös! Har ju inte flygit så mycket så jag vet ju knappt hur det går till med incheckning osv... Kommer bli såå härligt med en veckas semester i Side - Turkiet!! Underbart härlig önskan gjorde han min unge! Tack till MinStoraDag för den här resan..! för att ni uppfyllt Oliwers önskan, han är så glad! <3

Idag är ingen bra dag, har sovit som en kratta och jag mår så illa... Skulle ha joggat med Alma när jag lämnat Milio på dagis vid 10 men det blir nog hem och vila istället som det känns nu.. Får jogga ikväll när vi kommer hem från stan istället.. Men det är ju en liten stund kvar så kanske det blir bättre och då drar jag ut! Var ute igår och joggade och det är ju alldeles underbart skönt!

Milio är mer vild än tam just nu.....

image description

Ett steg närmre!!

Åh! det är så spännande nu! Vi har kommit ett steg närmre Turkiet!!

Fick samtal från MinStoraDag idag och hon hade varit i kontakt med Ving som rekomenderade 2 st. hotell som var jättebra när man reste med barn.. Fick 2 länkar och Oliwer har gjort sitt val!

http://www.ving.se/turkiet/side/sunwing-resort-spa-side-east-beach

Det här fina hotellet valde han, han tyckte det var bäst för rutschkanan hehe.. Jag personligen gillade det mest också för att det var finast och mysigast.. Men det var Oliwers val så det sa jag EFTER han gjort sitt val ;)

Så spännande, om lite mer än en månad dra vi bort härifrån! Till sol och värme och bara får koppla av och inte tänka på nåt... Bara glömma allt här hemma för en stund... Såå skönt och så roligt för Oliwer att få åka utomland, han har varit i Polen en gång. Då var han bara 8 månader så det minns han ju inte...

Annars händer det inte så mycket här, vädret har ju varit toppen så det har varit fullt upp. Oliwer har lekt med kompisar och varit helt slut... Kroppen sa nog ifrån igår för då blev han helt slut, mådde illa och fick lite feber men idag är den borta så imorrn får han försöka gå iväg till skolan...

Milios inskolning går alldeles utmärkt! Han är så duktig... Idag lämnade jag honom första gången i ca. 20 min och det gick hur bra som helst! inga tårar, tills jag dök upp igen DÅ började han gråta sötnos!! På onsdag och torsdag är tanken att han ska sova efter maten så då lämnar jag längre och säkert imorrn med något längre... Så skönt att det går bra!Fullspäckad vecka!

Idag var dagen D! Milio började skolas in på dagis!

Det gick hur bra som helst den timmen vi där, Milio röjde järnet! På torsdag ska han börja äta där.. Han verkade trivas och jag tror att det kommer bli hur bra som helst! Imorrn ska Jonny gå med och vara där med honom.

Jonny är ledig den här veckan så det är jätteskönt att vi kan dela på inskolningen och han också får vara delaktig där! Jonny jobbar ju bara på timmar och den här veckan var det hans tur att stå över... Han har fått jobba jättemycket senaste tiden och det är ju jättebra! Men skönt att timingen blev så bra!

Tänk vad tiden går! Snart 1,5 år sen du kom till oss älskade unge!


Nu börjar du dagis också! Värsta stora killen <3
image description

På torsdag ska jag och Jonny gå handledarkurs så jag kan börja köra igen! Pappa är ju min handledare annars men han har fullt upp så det blir aldrig av, men han lär ta sig tid innan jag ska köra med Jonny så jag kommer ihåg allt hehe... Jag har ju kommit rätt långt då jag har kört upp och skrivit upp men såklart kuggat.... Men nu är jag taggad till tusen igen och vill verkligen ha körkort!

Sen på onsdag ska vi träffa tjejen på Min Stora Dag för en fika och planering av Turkietresa!!!! Äntligen är det i rullning och Oliwer är förväntansfull.. Läkarintyget dröjde länge att få men nu så är bollen i rullning!

Oliwer önskade sig en resa till Turkiet, men ångrade sig när det blev prat härifrån om att vaccinera sig så då blev det Spanien istället.. Men efter ett snack med hans läkare så är nu Turkiet på tapeten igen och Oliwer är galet glad för det... Utan vaccinering!

Full späckad vecka med andra ord! men så roligt att börja planera på allvar....!!
handledar kursen känns sådär roligt men nödvändigt! ;)


Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0