Bra dagar

Igår var jag och Oliwer iväg till sjukan ensamma, eftersom vi skulle träffa kuratorn så ville jag inte ha med Milio. Oliwer var hur pigg och glad som helst. Han orkade till och med GÅ upp på stan en sväng, gnällde inte ett dugg. Han fick en keps som han länge velat ha så han var supernöjd.
När vi kom hem ville han leka med en kompis och det fick han, och dom hade sååå roligt, första gången på väldigt länge dom skrattade tillsammans och hade kul, dom var ute och cyklade lite också. Men när J hade åkt hem så fick Oliwer jätteont i huvudet och fick lite feber men det gick över rätt fort.

Det som var "mindre bra" var att när vi kom till skolan på sjukhuset igår så låste det sig TOTALT för Oliwer, det satt två andra elever där inne som var mycket äldre än honom och han vägrade göra nånting han tog inte ens i pennan! och jag förstår honom såklart måste vara jättejobbigt.

Idag kom vi till sjukan igen eftersom behandlingen inte blev av igår så blev den av idag istället. Och Oliwer satt i skolan hela förmiddagen! då var dom större barnen där igen. Han jobbade på som bara den och han skrattade och skrattade, så roligt att se! Blev en lång dag idag, vi kom in vid 8 och fick åka hem strax efter 18.. Droppet ska gå in på 6 timmar.

Imorrn och helgen är vi fria från sjukhuset och ska passa på att mysa massa! Blir en tur till Marieberg på lördag hela familjen.

På måndag är det dags för mig och Oliwer att sätta oss i Jumbolansen för att bege oss mot Uppsala. Kommer bli konstigt att åka själva, Jonny och Milio har ju varit med oss annars. Men det är bra för oss alla tror jag att få lite ensamtid med barnen. Kommer hem på tisdag, sen på onsdag blir vi inlagda i Örebro till torsdag.

Imorrn ska vi bara vara hemma och slappa.. Städa lite och så bara, tror jag skulle träffa Alma en sväg på en kaffe..

Kärlek till er alla! Ta hand om varandra <3

Ingen dag är den andra lik...

här hemma....

Oliwer var pigg som en mört idag, han vill gå till vårdcentralen snabbt för att gå vidare till skolan för att sen leka med en kompis. Jag ringer kompisens mamma och allt var lugnt och bestämdes att Oliwer skulle åka med honom hem. På bara några få minuter är han helt off! jättehängig.. Tog tempen som visade 37,8 och eftersom läkaren igår sa att vi måste hålla koll på den så bestämdes det fort att han skulle vara hemma. En stund senare så tar jag en temp igen (kollar den kanske lite väl ofta? ca. 40 min mellan varven när det är som värts) då ör den uppe i 38,0. Ringer till sjukan för att bara meddela läget lite snabbt, skulle gå och ta prover och sen se vart tempen tog vägen. När vi kom hem hade han 38,6 (38,5 två tillfällen i rad ska han ha för att vi ska åka in) han gick och la sig och sover än... Tog en temp nyss och den hade gått ner till 38,1 så vi får se hur det barkar...

Rektorn på Oliwers skola ringde förut och pratade om skolskjuts.. Vi kom väl ganska överrens om att det kanske är onödigt då han inte orkar så ofta, utan då bestämdes det att jag skulle ringa till skolan dom dagar han vill och orkar så skulle någon personal komma och hämta honom! vilket går mycket fortare än om han ska vänta på taxi, vi kan ju inte ringa nån dag innan eftersom man aldrig vet hur det blir (vilket ni kanske förstår efter dagen inlägg då han blev dålig på bara ett par minuter) Tycker att fröknarna på hans skola är helt fantastiska! gör allt för att min lilla prins ska få det bra och kunna vara med så mycket som möjligt i skolan. Och eftersom jag inte har körkort (eller bil om jag haft) så är det lite svårt, funderar på att kanske skaffa en sån där ståbräda till Milios vagn? men vet inte om det kanske blir för tugnt? nån som vet?

Förresten! vann på tradera här omdagen ett par mysbyxor från Ed Hardy! Sjukt snygga. Eftersom jag nästan aldrig går i mysbyxer längre så kände jag att jag vill ha ett par snygga när jag väl har det. Fick hem dom idag och dom är otroligt sköna! jag bara älskar Ed Hardy och kommer definitivt köpa mer, och på tradera kan man fynda ;D

Nej om man ska försöka få lite ordning medans grabbarna grus sover sött....Låång dag

Dagen har varit lång... Kom till sjukan vid 09,30 och var redo för behandling. Oliwer hade ont i sitt ena öra så det kollades upp och visade början på öroninflammation och så gjorde läkaren den vanliga rutinundersökningen och hörde ett biljud på ena lungan så hon ringde till röntgen om akuttid för att utesluta lunginflammation.

Sen kunde dom inte starta behandlingen pga. förhöjda levervärden, dom tog om proverna för det såg konstigt ut men dom stämde ena levervärdet var förhöjt, anatgligen en biverkan på behandlingen. Så det blir nya prover imorrn och antagligen om värdet gått ner så blir det behandling på onsdag. Då ska även jag och Oliwer träffa kuratorn för att prata lite och försöka få nån hjälp med Oliwer om hur han mår psykiskt. Jonny är hemma med Milio då.

Klockan 4 ungefär kom vi ner till röntgen och det såg bra ut så det var ju skönt det! sen fick vi åka hem vid 17,20 tur att Jonny fick jobba över så vi blev klara precis samtidigt.

Just det han fick antibiotika också mot hostan osv.

Nu är det läggdags här hemma för Oliwer, Milio somnade precis... Sen ska jag SLAPPA!!!!

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0