Denna eviga väntan

Väntar på samtal från Uppsala dom skulle ringa förra veckan och berätta provsvaren från benmärgen, men inte ett ljud har vi hört, var tvungen att ringa till sjukan för att kolla om dom hade hade hört nåt men det hade dom inte. Hoppas på att dom ringer i veckan, jag vill ju veta.

Var iväg imorse och skulle hämta bilen, han tittade konstigt på oss och sa att han inte trodde vi skulle komma så tidigt! fast vi bestämt kl.10 eftersom Jonny skulle börja jobba 11,30. Bilen var inte klar, eller den var klar med service men den var inte tvättad, dom fick en timme på sig att göra iordning den det skulle ta två timmar egentligen, men insidan var det viktigaste så det skulle dom fixa. Vi drog till banken för att betala av en stor del av billånet som vi fick för bilen vi sålde. Sen åkte vi till Life hälsokost och köpte nya jobbskor till mig, 549 spänn fattigare blev jag på det... men det är det värt, dom lär ju funka ett bra tag. Sen tillbaka till bilfirman för att skriva papper osv.

Sen var bilen klar efter att vi fått en kopp kaffe medans vi väntade. Vi kör iväg med våran pärla, och när vi kommit en bra bit på väg hem så börjar den hacka så konstigt, och när vi kommer ut på motorvägen så börjar den hacka förjävligt så Jonny vågade inte fortsätta ända hem så det var bara åka av och stanna på nåt lämpligt ställe och ringa till bilfirman, det gick rätt fort så kom han vi köpte bilen av med en lånebil och en bilmekaniker som kollade på bilen. Troligtvis så var det fukt nånstans eftersom dom motortvättat den, hoppas det är bra imorrn när vi hämtar den efter jag slutat jobba, för vi ska ju hämta Oliwer i Eskilstuna efter det. Men det borde det vara.

Skulle ut och övningsköra med en kille idag från vägverket som vi känner, har känt honom hela mitt liv och han jobbar som "uppkörningssnubbe" så han ville hjälpa mig och se vad jag ska tänka på osv. på uppkörningen, eftersom vi känner varann så får och vill han ju inte köra upp med mig, jag är väldigt tacksam för att han vill hjälpa mig och ge mig tips och finslipa. Tyvärr så skiter det sig idag, mamma ringde och sa att pappa ramlat av lastbilen och antagligen skulle han åka in till sjukan när han kom hem. Och han måste ju vara med när jag kör eftersom det är han som är min handledare. Hoppas det blir bättre med pappa han hade slagit i svanskotan eller nåt jävligt illa. Får se om det vill ge sig lite så vi kanske kan få till nån tid med M innan det är dags att köra upp. Tror inte vi kommer hinna, jag kör ju upp i veckan och jag jobbar kvällar osv. men jag är tacksam för att han erbjöd sig! och om jag skulle kugga så har vi ju mer tid på oss så han kan hjälpa mig då.

Nu ska jag sätta mig med lite teori på datorn.

The Last Bounce!

Resan till Sthlm gick bra, lämnade av Oliwer i Tallkrogen och sen vidare till Bagarmossen för att bli av släppt hos Derin. Där bjöds det på tacos och cola, vi tog det lite väl lugnt kom vi på efter ett tag.
Dags att göra sig iordning, och jag fick lite smått panik över mitt hår, satt med min vågtång och när jag var klar så stod det bara rakt ut haha, tur att det var Derin jag var med för hon är bäst på att LÖSA! så lite hårnålar senare så såg det bra ut. Blev även sminkad av henne, tack min bästa!

När vi var klara insåg vi att tiden bara sprungit iväg och det var mindre än en timme kvar till Bounce skulle börja, så det blev stress utan dess like, men vi hade tur hela vägen dit med inga väntetider på tunnelbanan. Sen var vi på plats och det var bara att vänta på att det skulle dra igång! Och vilken show!!!! jag bara älskar Bounce, dom har varit mina idoler i flera flera år, så underbart grymma!

Jag har länge sagt att om vi får en son så vill jag att han ska heta Alvaro, efter en i Bounce. Och den här Alvaro är en av mina favoriter i gruppen. Han är skadad och jag sa att om han är med i showen och vi får en son DÅ SKA han heta Alvaro! och han var med lite på det han kunde! (inte så lätt att DANSA med en svår knäskada och hoppar på kryckor) men han var med lite.

Så jävla sorgligt att det var "The last Bounce" var nära till tårar ett par gånger.

När det var slut var vi tvugna att köpa nåt som påminde om dom, så det fick bli ett nykelband till mig.
Sen var det bara att vänta på pappa och syrran som var på ANDRA sidan stan! och det var så jävla kallt och jag var så hungrig, allt var stängt utom en lite kiosk vid tunnelbanestationen.
På vägen hem plockade vi upp Lisa i Örebro som varit på krogen, sen var det bara hem och sova. Och jag har drömt den sjukaste drömmen om just Alvaro HA HA! Den var så rolig....

Just det Bebis fick en present av Derin, en jättegullig fårnalle, och den var så mjuk och go. Den ska med till förlossningen och bli Bebis första nalle! Tack älskade du..

Skulle behöva ta mig till marieberg idag och köpa nya jobbskor, jag får så jävla ont i mina fötter av foppatofflorna jag har. Ska köpa ett par riktigt sköna. Men eftersom vi inte har nån bil så är det lättare sagt än gjort, hoppas Jonny hittar en att låna.

Tack derin för en underbar kväll igår och pappa och syster för skjutsen. <3

Mycket nu

Vad lång tid det ska ta mellan alla inlägg jag skriver, nu käns det dock som att jag inte har ork eller tid att skriva.

Jobbet går fortfarande bra och jag trivs fortfarande väldigt bra. Fick veta igår att jag får fortsätta jobba efter praktiken!!! Måste köpa ett par tofflor, mina fötter kommer bli totalförstörda, dom gör så ont! Jag är så glad att jag hittat ett ställe med så bra personal, har känt mig välkommen sen dag ett. Alla är underbara.

Idag har jag dock varit ledig och jobbar på måndag igen. Var och skrev upp för körkortet idag och det gick inte som jag ville, 3 fel ifrån att klara det. Nu ska jag bara vänta på att köra upp så jag får skriva upp igen.

Idag fick vi även bilen såld, och fick bra betalt för den också så det känns jätte skönt, pengarna åker dock in på billånet så vi blir av med det. På måndag ska vi hämta våran nya fina bil!

Imorrn åker jag, Oliwer, mamma och pappa till Sthlm, jag ska på Bounce med Derin äntligen är det dags, känns så tråkigt att det är det sista dom gör bara. Men fan vad roligt det ska bli!! Oliwer ska vara hos sin pappa till på tisdag, skolan är stängd mån-tis. så då får han passa på att träffa pappa lite.

Nej orkar inte skriva mer, sitter och kollar på "Så ska det låta" med Oliwer, måste börja packa också och kolla upp vad jag ska ha på mig imorrn, har fan inga kläder längre.

Just det den 10:e ska vi på ultraljud!! Trevlig helg alla glada...

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0