När ska det bli verklighet?

Ultraljudet gick kanon... Men det var en lugn liten bebis där inne så vi fick ta till lite tricks för att den skulle börja rör sig, och då hände det grejer den kröp ihop och sträckte på sig och så såg det ut som h*n sög på tummen hihi.
Vi låg i en lågrisk för downs syndrom så det känns skönt. Hon fick ut samma beräkningsdatum som jag 5/10
Det känns fortfarande inte verkligt, när ska det kännas verkligt?? nu har vi ju fått se det lilla underverket och har bild....

Är så fruktansvärt trött idag, har sovit två gånger och det känns som att jag skulle kunna sova sova igen...länge sen jag var så trött, helt jävla orkeslös...

Ska om en stund ställa mig och göra en kycklinggryta som Oliwer har beställt, men Jonny slutar sent idag så det får bli om ett tag men jag är så hungrig, har suttit och smällt i mig massa riskakor.

Imorrn när Jonny slutar jobbet ska vi åka till Eskilstuna och lämna av Oliwer som ska vara hos pappa hela påsklovet. Tråkigt att inte ha honom hemma men det blir kul för honom att åka dit och vara där ett tag.
Han kommer hem nästa söndag, och då ska jag ev. köra med pappa dit, måste börja ta tag i det där igen så jag får mitt jävla körkort..

På lördag ska vi hem till Paola, Lisa har fyllt 25 så det är lite party där med mat och grejs.. Tur att Jonny ska med och vara nykter med mig annars vet jag inte om jag hade åkt, jag är inte den som har så roligt nykter på fester så det känns bra att jag inte är ensam. Men det blir nog roligt tror jag nog, tror att det blir dom vanliga som brukar vara på festerna så det blir lite roligt.

Måste börja packa Oliwers kläder och grejer också, hatar att packa blir alltid att man glömmer nåt. Huvudsaken är att medicinen kommer med det är det viktigaste.

Imorrn ska dom vara utklädda till påskgubbar/gummor på lekis så jag ska plocka fram till det också så vi inte glömmer bort det hehe, det vore illa. Nu brukar jag inte vara den som glömmer så så det ska nog inte hända..

Ne ska bygga lite lego innan det är dags för matlagning...

Länge sen var det

Börjar bli dags för en liten uppdatering kanske?

Imorrn är det dags för KUB testet, jag börjar bli supernervös... 8.30 ska vi vara där så Oliwer ska till morgonfritids som han så fint säger och han är supernöjd över det. Han tjatar på mig att jag måste börja jobba så han får gå på fritids. Det dröjer nog inte så länge innan han kkommer få börja eftersom jag letar efter nåt att göra, praktik eller jobb av nåt slag, lutar mer åt praktik till att börja med så får vi se.

13/4 åker vi till Uppsala för att avsluta Oliwers behandling, kommer dit efter lunch och kommer under eftermiddagen göra ett hjärtultraljud, ta prover, vikt och längd osv. sen den 14:e så är det benmärgsprovet och när han vaknar till liv så får vi åka hem. Jonny kommer åka med och det känns väldigt skönt, Oliwers pappa, farmor och farfar kommer nån av dagarna. Känns väldigt läskigt att det snart är över med medicinerna osv, samtidigt som det är skönt. Jag börjar bli mer och mer peppad på att göra något och jag hoppas att jag klarar av det! med min ångest/panikångest är det inte säkert att jag klarar av så mycket som jag vill, men jag ska göra allt för att klara det, jag ska fan visa att jag kan! (men tänk om jag inte gör det? är jag världens misslyckade person då?)

Idag var det dags för läkarbesök, slapp tack och lov gyn undersökningen eftersom vi ska på ultraljud imorrn. Fick recept på tabletter mot min förbannade kläda jag har fått och jag hoppas att dom hjälper för jag blir galen, ska smörja mig en gång om dagen i 5-6 dagar med en kortisonsalva längre än så är inte så bra för bebis men så kort tid var inga problem sa han. Skulle det inte hjälpa så skulle det bli remiss för att göra pricktest mot katterna. Han trodde inte att det var dom jag har blivit känslig mot men jag börjar fan tro att det är så, det kliar ju istort sett hela tiden men när jag kommer hem är det fan katastrof!
Går i tankar om att göra oss av med dom två sötnosarna. Nån som är intresserad? 2 år gamla, jättefina och hur snälla som helst.

Har haft Lisa och barnen på besök idag, tanken var påskpyssel men som vanligt så var barnen totalt ointresserade så det blev inte så mycket till pyssel. Det blev bestämt att vi skulle äta pannkakor tillsammans, och jag lyckades för första gången att göra pannkakor! Jag ger alltid upp annars för att dom bara går sönder så Jonny har fått fixat den biten. Idag gick inte en enda sönder, inte ens den första! och gott blev det.

Nej jag vet inte vad jag ska skriva mer, händer inte så mycket just nu.

Går in i V.13 idag.


Liilo till vänster och Nalah till höger!

KUB

Idag fick vi till för KUB testet, nästa torsdag 8,30 ska vi få se det lilla miraklet för första gången! samtidigt så är det väldigt nervöst för att det ska vara nåt som är fel.. men vi ska få se den lille och det känns underbart! på onsdag går vi in i V.12 och det känns som att det var igår som jag fick "gravid" på testet, tiden bara rusar iväg ska det fortsätta i den här takten så har vi snart en liten bebis här hemma...
Var och tog blodprover hos barnmorskan idag och fick tid för att träffa läkaren för undersökning så dit ska jag nästa onsdag. Sen är det bara att invänta det andra ultraljudet som jag antar sker i maj, om jag ska gå efter hur det var med Oliwer så blir det i maj.

Oliwer börjar bli lite bättre med maten, man märker att det går åt rätt håll iaf och det känns sååå skönt...
Hans klass var på conventum idag för att dom gått vidare i en entreprenörstävling som dom vann för ett tag sen, och gissa vad??? Dom VANN!! 5000 kr. vann klassen för deras kreativitet, en aning stolt är man nu..Så roligt och det var ju tävlande från hela länet i olika åldrar.

Var hos tandläkaren idag och det gick väl sådär, ska dra ut mina två visdomständer som jag borde dragit ut för flera år sen men har verkligen väntat in i det sista, sen ska jag laga en tand och ta bort lite tandsten. 3000 spänn kommer kalaset att gå på. Annars såg allt bra ut och det var ju skönt trodde det skulle vara mycket värre så jag är rätt nöjd ändå....

Funderar på att sälja min mini pc, jag får så ont i huvudet av att sitta vid den eftersom den är rätt liten. får se hur jag gör den är ju så söt! men jag skulle behöva dom pengarna så jag får se hur jag gör. Är ju rätt skönt att ha 2 datorer ibland men samtidigt så känns det rätt onödigt just nu...

Jonny är ledig imorrn så vi ska åka in till stan när vi lämnat Oliwer på lekis, blir storhandling och åka runt till några bilfirmor och kolla om vi kan få ihop nåt bra med bilen, den är ju lite för liten, eller den kommer bli när bäsen kommer. Sen ska vi hämta en tvbänk som vi ska få av Lisas syster. När vi hämtar Oliwer är det utvecklingssamtal som gäller och efter det blir det vårdcentralen för blodprov, Oliwer ska ha med sig en kompis hem också.

Nu ska jag kolla vidare på Svenska hollywood fruar....

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0