Punka på vagnen

Igår när vi lämnat Oliwer i Eskilstuna hamnade vi i bilkö! Den var inte dåligt lång både framför oss och bakom oss.. Men det gick rätt fort ändå, stod stilla i 45 min. sen började det rulla och vi kom fram till Latorp som planerat, dock något senare... Milio har nu träffat Oliwers farmor och farfar och fick en present av dom, ett par jeans och en tröja, jag fick en tröja. Dom är så snälla.

Hemma hos Jonnys syrra var det som alltid trevligt. Vi var där i ca. 2 timmar och Milio var vaken hela tiden, tror inte han har varit vaken så länge än, han somnade när vi åkte hem vid 22,30 sen somnade han rätt sent på natten eftersom han vaknade när vi kom hem och var tvärpigg. Han somnade 01,30 och sov till 7 sen somnade vi om 7,30 och han sov till 11 typ. Så natten har varit mycket bra. Nu börjar han bli trötter igen så jag ska passa på att städa lite när han somnar.

Jonny är och jobbar lite, slutar 15. Jag är helt fast här hemma eftersom vi fått punka på vagnen så kommer jag ingenstans. Har ju en bärsjal men har inte provat den än så jag vågar mig inte på att gå ut med den. Måste handla, Dennis och Sofia kommer ikväll på lite mat och jag tänkte ge mig på att göra en cheesecake till efterrätt. Men får snällt vänta till Jonny kommer hem så jag kommer ut. Ska ta oss till cykelaffären här och kolla om dom kan laga däcket.

Börjar bli hungrig men vet inte vad jag ska äta... Värma lite gulasch kanske.

Nej, städa var det!

Ömma bröst

Snart ska vi åka och lämna Oliwer i Eskilstuna, ska förbi mega först och köpa termobyxor till honom.
Vi har precis haft bråk om att städa på rummet innan han åker men han är väldigt lat och bekväm så det blir MYCKET gnäll i onödan här hemma. Men så är det jämt innan han ska åka alltid nåt att bråka om...

Imorse var vi på BVC för att kolla Milio lite, han hade blod i bajset och eftersom jag måste ha kontroll på det mesta som händer så var det bara att ringa, hon trodde inte att det var nåt allvarligt men ville ändå kolla upp det. Hon trodde att eftersom han varit hård i magen så kan det ha spruckit lite, men om det fortsatte så skulle vi ringa igen så en läkare fick kolla på det.
Fick även ringa min barnmorska, började läcka mjölk igår, jag har ju fått tabletter som gör att jag inte ska producera nån mjölk. Men det kunde tydligen också bli så, men jag har ganska ont brösten spänner och ser ut som två bomber... Trodde INTE att jag skulle behöva gå igenom det när jag fått tabletter....

Den här dagen är också skit... är på ruttet jävla humör, hatar när dagen börjar med tjat, speciellt när man får tjata på en vuxen människa..

Tre viljor

Fy fan vilket ruttet humör jag är på idag... Ingen rolig dag alls.

Natten var katastrof! har inte sovit mer än en timme. Vi väntade på att Milio skulle vakna för att äta, runt den tiden han brukar vakna för att äta, men inget hände så jag däckade och vaknade en timme senare av att han skulle äta. Sen efter det har jag inte sovit, Milio har krånglat hela natten, han har inte direkt skrikit men inte kommit till ro och gnällt så jag kunde inte somna. Halv sju orkade jag inte mer, till och med Jonny vaknade en sväng.
Jonny och Milio gick med Oliwer till skolan och jag däckade och vaknade 11,30. Sen dess har jag varit på skit dåligt humör. Jag har ju varit så jävla pigg och glad alla andra dagar, så nån dag måste det väl brista också? Har svin ont i huvudet och bakom ögonen så jag funderar på om det kanske kan vara feber på gång....

Oliwer har haft 2 klasskompisar med sig hem idag så det har vart full rulle. Slängde ihop en kladdkaka som vi fikade lite på efter dom hade ätit korv med bröd till mellis. Mycket tjafs och gnäll var det på grabbarna idag, vet inte vad dom sysslade med riktigt, kanske tröttnade på varann efter så många timmar och dom är annars bara två som leker men idag var dom tre, så det är tre viljor som ska igenom.

Vi har bokat Childrens Upptäckarhus i hallsberg, Oliwer ska få ha sitt barnkalas där. Hoppas att killarna i klassen kan komma så att det blir av. Mamma och pappa ska vara barnvakt åt Milio under tiden.

Imorrn åker Oliwer till sin pappa över helgen, vi ska åka förbi Jonnys syrra på hemvägen och visa upp Milio. Sen kanske det blir en dejt med Dennis och Sofia nån dag i helgen.
På söndag åker vi och hämtar Oliwer för att sen återigen åka till Jonnys syrra på kalas.
Sen börjar vardagen igen med skola och allt. En vecka sen är det lov, då åker Oliwer igen till sin pappa..
Känns så jävla tråkigt att aldrig ha honom på loven, men jag vet ju hur mycket Oliwer saknar sin pappa så det är bara att gilla läget....

Om en timme ska Oliwer läggas sen är det dags för mig med... Orkar inte med en natt till utan sömn. Misstänker liten förkylning hos Milio....

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0