Luuugn helg

Trippen till Sthlm var helt underbar! Så skönt att komma iväg och bara få vara, inga krav och inga måsten... Resan höll dock på stt ställas in....

Vi var ju inne på behandling på fredagen, Oliwer fick en spruta i benet och efter det måste han vara kvar i 4 timmar ifall han får en allergisk reaktion. Allt var frid och fröjd och efter 4 timmar drog vi mot Ica Maxi för att handla lite inför resan, då får Oliwer utslag som kliar och kliar så han blir tokig. Ringer avdelningen igen som skulle ringa jourläkaren, men vi bestämde oss för att inte vänta tills hon ringde upp utan styrde bilen tillbaka till sjukan. Vi får vänta och vänta och under tiden så börjar utslagen lägga sig och sluta klia. Vi fick veta att han får en allerisk reaktion av sprutan, sist han fick det så kom det dagen efter och nu samma dag efter typ 4,5 timme. Så efter all väntan var inte Jonny så sugen längre på att åka och hade det inte varit för att Oliwer skulle till sin pappa så hade vi inte åkt.

Lördagen spenderades för min del i sängen stor del av förmiddagen, jag var så trött. När resetn av gänget gick ut på promenad så stannade jag kvar och sov, när jag vaknade till och fortfarande var ensam gick jag ut och satte mig på deras altan och läste en bok i solen. Sen har det bara varit och umgåtts, så mysig helg och lilla Linnéa (smeknamnet är Dockan) 2 veckor gammal var ju sååå underbart söt och go!! Milios och Oliwers såklart lilla kusse... Sen kom söndagen lite för fort och det var dags att hämta Oliwer hos pappa. Där blev det en kaffe innan vi drog vidare till uppsala.

Helgen var alltså väldigt lugn och välbehövlig, samlade massa kraft.

I uppsala gick det rätt fort, kom söndag eftermiddag då blev det inskrivning och massa prat om allt skum som varit med Oliwer, hans utslag och att han nyser och spottar blod? konstaterades att han har sköra slemhinnor. Och eftersom han hostade så mycket var dom osäkra på om dom ville söva honom på måndagen och var därför tvugna att stoppa in en tunn slang i näsan och suga ut snor/slem för att få reda på vad det var. Han fick lugnande annars hade det aldrig gått. Efter det lugnande så fick han biverkning! Han låg hur länge som helst och sa att det var varmt, en annan frös som en tok. Det öppnades fönster och vi fläktade honom m.m till slut så hjälpte det och han somnade lugnt och skönt. Det var riktigt jobbigt att se honom så, han mådde såå jävla dåligt...

Sen var det dags för honom att sövas på måndag morgon, och det gick fort. Han sövdes ca.8,20 och kl. 9,00 ringde dom och sa att han var på uppvaket. Jonny fick gå eftersom jag väntade samtal från försäkringskassan och man vet ju aldrig hur lång tid det tar tills han vaknar så det var säkrast, men dom kom 9,40 ungefär så allt gick jättefort. Sen sattes dropp med cyto som skulle gå i 6 timmar, så vid åtta på kvällen var vi klara och åkte hem. Vi hade kunnat åka på tisdagen men det är ju skönare att vakna hemma.

Iförrgår fick Oliwer feber, dock inte så pass att vi var tvugna att ringa och åka in han hade 38,3 och 38,5 är gränsen för att åka in. Igår var febern borta... Han hade varit med en kompis på dagen och skulle ner och kolla på innebandyträningen, men han orkade inte så vi gick och lämnade hans kompis där. Jag är så rädd för att ingen vill leka med Oliwer, att dom ska tycka han är tråkig osv. för han är ju inte som förut, orkar inte lika mycket och dom spelar mest när dom är tillsammans han och hans kompisar. Hoppas att det inte blir så. Oliwers fröken var här igår och hade hemundervisning, det går bra och Oliwer tycker att det är roligt när hon kommer och han får jobba med henne. Idag vill han försöka gå till skolan, så vi ska till vårdcentralen och ta blodprover och gå vidare mot skolan. Kommer dock inte gå dit tills dom börjar, utan kommer till 10 rasten typ. Han orkar inte gå upp så tidigt.

Nej nu måste jag sätta fart på den här dagen, sitter i pyjamas än och har varit uppe sen 06,15
Ha en underbar dag alla ni som läser <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0