Stolt över mig själv idag!

Hemundervisning är nu inplanerat för Oliwer, jättebra! Pga vattenkopporna som går hålls han hemma minst en vecka till. Än så länge har ingen mer fått men inkunationstiden (vet inte hur det stavas) är inte över än så än är det inte säkert! Så två dagar i veckan tills vidare kommer hans underbara fröken hem, hon är så bra och fin människa! Tycker att allt har sköts hur bra som helst när det gäller Oliwer och hans sjukdom, dom har löst det jättebra är jättenöjd verkligen!

Iaf hon var hos oss idag på förmiddagen och efter det kom mamma förbi en sväng.. Jag bestämde mig för att ta med barnen ut i det fina vädret! Och jag är lite stolt, för mig är inte det alltid en självklarhet att komma ut själv tyvärr! Önskar att varje dag kunde vara bra och jag kan gå ut med mina barn. Men där har jag mycket kvar att jobba med! Ångesten sätter stop för mycket, och även om det är bättre så finns det massor att fortsätta jobba på och det tar sååå lång tid!

Men jag måste ju se till så att barnen mår bra och nu när Oliwer hålls hemma så måste han ju komma ut... Det är tufft men det gick och det är jag så glad för.

Tyvärr blev det inte nån jätte lång stund, tog en promenad till en lekplats så barnen kunde springa runt lite men Milio hann somna innan vi kom fram, Oliwer lekte lite sen blev han jättetrött och fick akut ont i sin rygg så det blev en lång väg hem och han somnade när vi kom hem...

Det med ryggen måste jag ta upp med hans läkare IGEN! Måste börjas ta på allvar, han har haft ont i ryggen sen han var ca fem och halvt år till och från... Det var en läkare som när denna läkare skulle ta ryggvätska och ge medicin stack fel, det här gjorde så Oliwer samma dag fick sånna smärtor i ryggen så han inte kunde stå och jag fick haffa en mamma i korridoren som jag fått kontakt med som fick hjälpa mig att få upp honom i sängen igen! Han fick morfin för han hade så ont... Min teori är att det fortfarande påverkar att nån nerv kan ha träffats? Men det tror inte dom... Det måste kollas upp iaf för problem med ryggen tycker jag inte att man ska ha när man är så liten?...

Nej dags att stänga dom gröna och försöka sova lite.. Hoppas på en lika fin dag imorrn och att vi kan komma ut en sväng..

Förresten igår var det föräldramöte och det var ett mycket givande möte måste jag säga!

Natti mina vänner.. Ta hand om varandra ❤
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0