Vaccin

Idag ska jag in med Oliwer till sjukan för vaccination inför resan... Han är så sut och det förstår jag, för först sa läkaren att det inte behövdes och sen när jag ringde i förra veckan för att checka av igen så det inte blir nåt strul så tyckte han att han skulle få det iaf.. Vilket ju är bra eftersom Oliwer är så nedsatt så har man ju gjort vad man kan.. För ni ska veta att det inte är säkert att vaccinet hjälper heller... Så det är känns ju sådär men det är bättre att det blir gjort än inte... Men Oliwer chockade mig igår och sa när jag berättade att han måste ta en till innan vi åker  "men jag vill ju åka så jag gör ju det" och det är INTE Oliwer! han är den som skriker och gråter när det kommer på tal att han ska få spruta... Det är hans värsta! Han är så tapper!

Datum är iaf spikat för resan!! Det är såå spännande nu räknar vi ner till 5:e Maj!!! kl. 18 lyfter flyget och jag börjar bli lite nervös! Har ju inte flygit så mycket så jag vet ju knappt hur det går till med incheckning osv... Kommer bli såå härligt med en veckas semester i Side - Turkiet!! Underbart härlig önskan gjorde han min unge! Tack till MinStoraDag för den här resan..! för att ni uppfyllt Oliwers önskan, han är så glad! <3

Idag är ingen bra dag, har sovit som en kratta och jag mår så illa... Skulle ha joggat med Alma när jag lämnat Milio på dagis vid 10 men det blir nog hem och vila istället som det känns nu.. Får jogga ikväll när vi kommer hem från stan istället.. Men det är ju en liten stund kvar så kanske det blir bättre och då drar jag ut! Var ute igår och joggade och det är ju alldeles underbart skönt!

Milio är mer vild än tam just nu.....

image description

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0