Bra dagar

Igår var jag och Oliwer iväg till sjukan ensamma, eftersom vi skulle träffa kuratorn så ville jag inte ha med Milio. Oliwer var hur pigg och glad som helst. Han orkade till och med GÅ upp på stan en sväng, gnällde inte ett dugg. Han fick en keps som han länge velat ha så han var supernöjd.
När vi kom hem ville han leka med en kompis och det fick han, och dom hade sååå roligt, första gången på väldigt länge dom skrattade tillsammans och hade kul, dom var ute och cyklade lite också. Men när J hade åkt hem så fick Oliwer jätteont i huvudet och fick lite feber men det gick över rätt fort.

Det som var "mindre bra" var att när vi kom till skolan på sjukhuset igår så låste det sig TOTALT för Oliwer, det satt två andra elever där inne som var mycket äldre än honom och han vägrade göra nånting han tog inte ens i pennan! och jag förstår honom såklart måste vara jättejobbigt.

Idag kom vi till sjukan igen eftersom behandlingen inte blev av igår så blev den av idag istället. Och Oliwer satt i skolan hela förmiddagen! då var dom större barnen där igen. Han jobbade på som bara den och han skrattade och skrattade, så roligt att se! Blev en lång dag idag, vi kom in vid 8 och fick åka hem strax efter 18.. Droppet ska gå in på 6 timmar.

Imorrn och helgen är vi fria från sjukhuset och ska passa på att mysa massa! Blir en tur till Marieberg på lördag hela familjen.

På måndag är det dags för mig och Oliwer att sätta oss i Jumbolansen för att bege oss mot Uppsala. Kommer bli konstigt att åka själva, Jonny och Milio har ju varit med oss annars. Men det är bra för oss alla tror jag att få lite ensamtid med barnen. Kommer hem på tisdag, sen på onsdag blir vi inlagda i Örebro till torsdag.

Imorrn ska vi bara vara hemma och slappa.. Städa lite och så bara, tror jag skulle träffa Alma en sväg på en kaffe..

Kärlek till er alla! Ta hand om varandra <3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0