Behandling igår

Idag är jag uppe med tuppen, somnade som en stock igår innan 23 tidigt för att vara mig.. Jag var så trött.
Ska väcka Oliwer om en stund, han ska försöka ta sig till skolan idag. Är dock inte så säker på om han orkar vi var inne på behandling igår.

Behandlingen gick bra men segt, var inne 9,30 mamma och pappa körde in oss eftersom pappa var ledig från jobbet så passade jag på att tigga lite skjuts ;D
Dom hade sagt att Oliwer skulle få ett dropp som skulle gå in på 4 timmar och en spruta i benet som man måste vara var i 3-4 timmar för att hålla koll så han inte reagerar på den. Han fick lugnande, sprutan sätter dom rakt ner i muskel inte så jävla skönt så vill han ha lugnande så ska han få det. Iaf så när vi väl kommer dit så säger dom att cytot ska gå in på 6 timmar... Vi som hade planerat att gå på stan och lite så, men det hanns inte med.
Vi satt på lekterapin och spelade spel och greje i 3 timmar tills det var slut på droppet. Nästa vecka ser det lika ut, att vi ska in en dag över dagen, och då ska vi fortsätta med det vi inte hann avsluta igår inne på lekterapin, Oliwer håller på med en present till Milio... Då ska han även träffa läraren, som för övrigt verkar väldigt bra tror han är en person som Oliwer kommer gå väldigt bra ihop med när dom lär känna varann.

Imorrn vill Oliwer ha en kompis sova här så om han är frisk och orkar kommer hans bästis J hit och sover.

Milio håller på att få 2 tänder, så kvällen var inte rolig han bara skerk och skrek stackarn. Men efter en alvedon så sov han gott. Man känner dom inte men man ser dom liiite under tandköttet, så det kan ju dröja innan dom tittar upp eller så går det fort. Återstår att se.
Förövrigt så händer det massor med honom, han sitter snart själv, han är nära på att åla sig fram och lyfter upp stjärten i vädret såå söt när han håller på och bökar.
Han äter mat som vi äter (dock inget salt så lite annorlunda blir det) bara mixa ihop allt till en sörja. Hur bra som helst. Han tycker inte om allt (vem gör det?) men blandar man i lite yogurt så går det...

Nej dags att väcka den stora prinsen och se hur han mår...

Ha en bra dag.. Kram till er <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0