Underbart att han Oliwer hemma!

Jag har anmält intresse för att vara med i en studie från Uppsala Universitet,Behandling av traumatisk stress med kognitiv beteendeterapi via Internet hos föräldrar till cancerdrabbade barn,heter det. I förrgår satt jag och svarade på 250 frågor om ALLT möjligt och nästa steg är telefoninervjuv på ca. 45 min. vilket blir på måndag, efter det får man se om man kommer med eller inte. Om inte så får man tips och råd hur man ska gå till väga för att få hjälp osv. Får se hur det går.

Igår kom äntligen våran stora ängel hem!! Som jag saknat...
Blev en väldigt sen kväll, Jonny och Oliwer kom nog hem vid 20 igår kväll. Jag hade som tur var förberett maten så den i stort sett var klar när dom kom hem. Sen försökte vi oss på att titta på "Alvin och gänget 2" men Milio var på sitt BÄSTA humör så det gick lite sådär. Konstigt i den här värmen att han var så glad, här inne står luften still när det är så här varmt så det bara klibbar och äcklar sig.
Oliwer blev ledsen när han skulle lägga sig, han saknade pappa (såklart han gör, dom träffas ju så sällan) så jag Oliwer fick sova i våran säng inatt med mig och Milio, Jonny tyckte att soffan blev utmärkt ;)  alldeles för varmt i sovrummet om vi alla 4 skulle ligga där...

Honey är ledig idag så det blir att åka till nån sjö med hans syster och barn. Får se om Jonny blir kvar eller om han åker till svärfar och börjar bygga möbel till balkongen och laga Oliwers cykel som blivit lite bortglömd :S men imorrn måste han ha den då han ska cykla hem till en kompis.

Ska snart ställa mig och steka pannkakor! inte min favvosyssla om man säger så och då har jag precis lärt mig steka skiten.... Har alltid bara gått sönder och haft sig så jag har gett upp... Men nu kan jag och tycker det är tråkigt.. Men jag får tänka på hur mysig dagen kommer bli så kanske det går bättre ;)

Dags att sätta fart..

Ha en underbar dag, det ska vi ha! <3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0