Stockholmstripp

Behandling igår.. Kom in vid 9,30 då satte dom nålen på Oliwer ganska direkt och tog blodprover osv. Sen fick vi vänta och vänta, dom har högt tryck på avdelningen så väntetiden är ENORM! Så 12,15 ungefär satte dom cytostatikan som skulle gå in på 6 timmar...

Vi satt inne på lekterapin i flera timmar, för vi fick inget rum förren efter 3 på eftermiddagen. Syrran och hennes sambo kom och hälsade på oss, dom spelade spel med Oliwer och lektanten på lekterapin, jag satt och tittade på och det var rätt skönt faktiskt. Sen kom Alma och Fransisco och hälsade på också så det var fullt ös, jävligt trevligt var det... Det får tiden att gå lite fortare.

På söndag är det dags att åka till Uppsala igen, så jag fick den brilianta ideén att vi skulle åka och hälsa på Jonnys bror och sambo för att titta på nya familjemedlemen Linnéa. Så så blir det, vi åker dit imorrn så vi släpper av Oliwer hos sin pappa så får dom umgås lite. Roligt för dom. Det blir ju inte att dom ses så ofta nu för tiden, när allt blev som det blev.

Vet inte hur länge vi blir kvar i Uppsala har fått olika besked, så vi får packa för att vara där lite längre. Kan få åka hem redan på måndag också så vi får se...

Innan vi åker imorrn är det återigen ett besök på sjukan, han ska få spruta i benet och måste vara kvar 4 timmar efter det. Och vi vet ju inte allls när vi blir klara, eftersom det som sagt är högt tryck på avdelningen. Jonny slutar 13,30 så jag hoppas att det inte blir för lång väntan men det är bara räkna med det. Så idag är det packa och städa som gäller så bilen blir packad idag. Får besök en liten stund av Jonnys syster sen också idag, mycket trevligt.

Nej dags att sätta fart medans barnen sover, man vet aldrig hur länge Milio sover så det är bäst att sätta igång nu...
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0