Bra att bli förbannad

Ibland undrar man hur dom är funtade på sjukhuset... All väntetid osv. Fick säga ifrån ordentligt förra veckan, och när vi kom in dagen efter för att fylla på blod gick det med en jävla fart! Fick medhåll utav en undersköterska på avdelningen (hon är underbar har alltid gillat henne under dom här åren) hon tyckte det var bra att jag blev arg och förstod mig, och det hade hon även sagt till den sjuksköterska jag blev arg på.
Den LILLA tid man kan planera så vill man ju gärna få det gjort, mest för Oliwers skull för det är ju han som det drabbar mest. Och när man då får sitta en HEL dag och vänta på att det ska hända nåt och planerna skiter sig för det då blir jag förbannad! Och som sagt det hjälper... 

Oliwer mår för det mesta rätt bra, men ibland kommer stunder då han mår skit. Igår var det en sån stund, vi var ute i lekparken med hans kompis J och hans familj han mådde bra en stund men sen blev han trött ochnär vi kom in i trappen så fick han nästan panik för att han inte orkade gå upp för trappen och när vi väl kommer upp så kräktes han nästan. Han gick och la sig och sov i flera timmar, efter det var han fit for fight igen och har sovit hemma hos J.

Vad kan mer ha hänt sen sist... Oliwer fick feber i lördags, så jävla typiskt eftersom han var bjuden på barnkalas.. Eftersom vi ändå skulle in till sjukan för att han skulle få medicin så var det bara att packa och förbereda sig på en tid på sjukhuset, men tack och lov såg proverna bra ut och vi fick åka hem igen. 
Just det Oliwer ska också få äta tabletter mot vattkoppor! Det var en tjej på avdelningen förra veckan som hade det och eftersom det kan vara livsfarligt för Oliwer om han får det så ska han äta medicin mot det. Så det börjar han med imorrn (7 dagar efter att hon varit där) 4 tabletter om dagen i 2 veckor ska dom ätas. 

Ja så mycket mer har inte hänt sen sist, upp och ner med Oliwer men mest upp måste jag säga.

Påsken ska spenderas hemma är det tänkt. Eventuellt ska vi grilla på fredag hemma hos J, sen på söndag kommer Oliwer pappa med sambo, farmor och farfar dom ska sova kvar en natt. Mycket trevligt och det kommer göra oliwer SÅ glad!!

Nej nu ska jag ta tag i den här dagen, tänkte ta lite kort på lägenheten och lägga ut har ju inte gjort det sen vi flyttade hit. Så det måste städas lite innan ;D

Sen blir det en utedag, då har det blivit lite varmare ute också.

Ta hand om varandra och ha en underbar dag!! <3

Maria Pettersson
2011-04-19 @ 12:14:04

Tur att Oliwer har en så stark mamma som orkar fortfarande att kämpa och säga ifrån efter alla turer till sjukhus och läkare. Ha det bra i påsk och krama varandra.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0