.......

Jag gråter och det verkar inte finnas något stop på mina tårar.... Det värsta är att jag har brytit ihop framför Oliwer... Har aldrig hänt förut under den här tiden med sjukdomen..

Varför ska det komma när jag är ensam? Jag har många axlar att gråta emot men var är dom nu?? jag vill inte vara ensam, jag vill inte vara här... Och vi verkar fan vara fast här ett tag till...

Undra om jag kan få Jonny att fälja med ikväll? Stackars Oliwer, jag vill ju att han ska få komma hem och sova i sin säng!!

Dom är idioter här.... jag vill hem NU! Jag bröt ihop nyss då jag och en läkare började tjafsa lite, för en sak som jag tycker är deras ansvar när vi ligger här men det tyckte inte han osv. Sen tyckte han nog att det var så och att det var väldigt dåligt skött av avdelningen och att dom måste bli bättre  på att komunicera?! IGEN ÄR VI DÄR!!! det är fan inte första gången, och då pallade jag inte trycket längre, jag bröt ihop.

Tärarna kommer hela tiden... Kan inte sluta, vill inte vara ledsen framför Oliwer samtidigt som det kanske är bra att han ser att jag också kan vara ledsen?? jag vet inte...Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Varje hjärta har sin saga....

Det här är min saga..

RSS 2.0